Бисквитки

четвъртък, 26 май 2016 г.

Дарение



Дарение на деца, настанени в приемни семейства, направи днес Боян Александров. Преносимите компютри бяха връчени в Областна администрация – Враца в присъствието на Калина Аспарухова, Програмен координатор на „Надежда и домове за децата“, клон България и Маргарита Андреевска, Областен координатор на организацията.
„Изключително се радвам да Ви посрещна с Добре дошли в Областна администрация – Враца и същевременно да изразя задоволството си и своите адмирации към Вас, господин Александров за благородната инициатива.
Вашият жест, който правите към децата от приемни семейства в област Враца, е сам по себе си пример за човечност. Вие не просто дарявате компютърни устройства и сбъдвате една детска мечта. Вие обогатявате знанието и познанието на подрастващите и ги мотивирате да научат повече за света.
Само ден след Празника на славянската писменост и на българската просвета и култура, Вашият благороден жест е доказателство, че българите, където и да са по света, са носители на огромно духовно богатство“. С тези думи Заместник областният управител Мирослав Комитски приветства децата и дарителя.
Той връчи благодарствен адрес на Боян Александров и пожела на децата да са все така здрави и усмихнати.
Боян Александров е на 26 години, представлява водеща Американска фармацевтична компания, която всяка година провежда конкурс за интересни и положителни каузи. Боян печели конкурса с идеята си да дари лаптопи на българските деца.
Боян се свързва с "Надежда и домове за децата“- клон България за съдействие при осъществяване на идеята си за дарението за деца, настанени в приемни  семейства.
Благородната идея достави истинско удоволствие и зарадва децата. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар