Бисквитки

четвъртък, 7 април 2016 г.

Врачани в елита на полицейската стрелба



Отбора по стрелба на СК „Спартак – Враца„ при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Величко Величков„ , който се проведе от 04.06.2015г. до 06.04.2016г. в гр. Плевен. На турнира врачанските стрелци затвърдиха мястото си в елита на полицейската стрелба с голямокалибрен пистолет.
Катя Василева спечели второ място в индивидуалното класиране при жените, с резултат от 195 точки, а Евгени Христов взе четвъртото място в индивидуалната надпревара при мъжете, на една точка от медала за трето място. Мъжкия отбор на врачанските полицаи в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Евгени Христов остана също на четвърто място в отборната надпревара. При мъжете  шампиони станаха стрелците от Главна Дирекция Пожарна Безопастност и Защита на Населението.
В отборното класиране женския отбор на СК“Спартак-Враца“ в състав Катя Василева и Йоана Петрова останаха извън призовото класиране, като при жените шампиони станаха стрелците на Академия – МВР, тяхна остана и купата за първо място в комплексното класиране на турнира.
Републиканския Турнир по стрелба „Величко Величков“ е традиционен и се провежда от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба на България - Величко Величков. В турнира участие взеха 17 отбора и общо 84  състезатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар