Бисквитки

вторник, 29 март 2016 г.

Безспорен успех за ГЕРБ




„Победата на Демира Димитрова в частичните избори за кмет на Софрониево е безспорен успех за ГЕРБ. Партията показа изключително стабилни резултати в национален мащаб и отново е първа политическа сила.” Това заяви по време на пресконференция народният представител инж. Петя Аврамова.   Подкрепата си за Демира Димитрова по време на кампанията заявиха председателят на Парламентарната група и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, цялото ръководство на партията, народни представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, кметове на общини и кметства и общински съветници. Демира успя да спечели вота, като на балотажа за нея гласуваха 491 от избирателите, а опонетът и Павко Маринов от НДСВ получи 441 гласа.
„Вярвам, че Демира Димитрова ще се утвърди, като поредния успешен кмет от ПП ГЕРБ.Ние заставаме зад нея не само за да докажем че подкрепяме кандидата си за кмет, но тя ще получи тази подкрепа и във бъдещата си работа”, допълни инж. Петя Аврамова.
По време на пресконференцията бе представена и информация за изпълнението на проекта за ремонта на пътя от Враца до Пещерата „Леденика”. Народният представител увери, че следи развитието на дейностите по него от стартирането му.
„Веднага след встъпването в длъжност на министър Лиляна Павлова аз и областният управител Малина Николова проведохме официална среща в МРРБ. На нея бе представен списък с приоритетни за област Враца обекти, които са в ресора на министерството. Министър Павлова пое ангажимента за два от тях -  пътя Враца - Пещерата „Леденика” и Враца – Криводол. Много се радвам, че тя подходи абсолютно отговорно и стартира незабавно действията по изпълнението на този ангажимент.”, каза още инж. Петя Аврамова.
 Готов е техническият проект за изпълнението на ремонтните дейности, а АПИ е внесла проекта за одобрение по ОП „Региони в разтеж”. Това е един от първите 15 приоритетни обекти, които са включени в първия транш по програмата и в момента на сайта на АПИ има обявена обществена поръчка за избор на изпълнител.  Индикативната стойност на проекта е около 13 млн. лв.
„Аз ще продължа да следя развитието на този проект и искам всички да знаят, че по него се работи, въпреки спекулациите от страна на някои мои колеги и в част от медиите”, категорична бе Петя Аврамова.
ва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар