Бисквитки

вторник, 1 март 2016 г.

Избраха Галя Георгиева в ръководството на Националната женска организация на ВМРО



Председателя на Дамски клуб „Вратица“ и ж.о. на ВМРО гр. Враца Галя Георгиева беше избрана в ръководството на Националната женска организация на ВМРО. Това стана по време на отчетно-изборно заседание на Националната женска организация на ВМРО, състояло се в София на 27 февруари.
По време на заседанието бе формирано и ново ръководство на НЖО. За председател единодушно бе преизбрана Султанка Петрова, която е и народен представител от Патриотичния фронт.
Маргарита Недкова (София) и Николина Горова (Стара Загора) ще бъдат заместник-председатели. Секретар за Северна България ще бъде Галя Георгиева (Враца), а за Югозападна България – Цоня Кръстева (Благоевград).
Заседанието взе решение да бъде издигната кандидатурата на д-р Султанка Петрова за заместник-председател на партията на предстоящия редовен конгрес.
Дамите ще провеждат редовни срещи за координиране на дейностите по места и за представяне и приемане на новите женски структури. Следващото заседание на НЖО ще бъде на 2 април в Старозагорски минерални бани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар