Бисквитки

събота, 12 март 2016 г.

Успех на врачански полцаи



            Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца„ при ОД на МВР – Враца взе участие  в
Републикански турнир по стрелба „Освобождение„ който се проведе от 09.03.2016г. до 11.03.2016г. в гр. Бургас. 
Врачанските стрелци отново доказаха, че са едни от най-добрите в полицейската стрелба с голямокалибрен пистолет. Тази година в турнира имаше солидно участие от 21 отбора и общо 105  състезатели.
Катя Василева спечели трето място при жените, като за трети поредна година се нарежда на почетната стълбичка в този турнир. Йвайло Флоров след добра стрелба зае шестото място в оспорваната индивидуална надпревара при мъжете. Стелковото упражнение за индивидуалното класиране представляваше прочистване на помещение със осем терористи, заложници и колеги, като поразени трябваше  да бъдат само „лошите“ за минимално време.
 Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов се наредиха на девето място, като при мъжете в отборното класиране шампиони станаха стрелците от ОДМВР-Габрово. В отборната надпревара женския отбор в състав Катя Василева и Марина Тодорова заеха пето място, след отборите на ОДМВР-Варна, Академия – МВР, СДВР и ОДМВР-Пловдив. В комплексното отборно класиране купата спечелиха стрелците от ОДМВР-Варна.
Републиканският Турнир по стрелба „Освобождение“ е традиционен и се организира от Спортна Асоциация на МВР и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3- ти март, тази година със съдействието на Областния управител на област Варна- г-н Стоян Пасев един от почетните гости, които награждаваха спечелилите.
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар