Бисквитки

понеделник, 30 ноември 2015 г.

Богданов прие в Народното събрание гости от гр. Криводол




Представители на Пенсионерски клуб „Тавтиомозис” гр. Криводол посетиха Народното събрание, по покана на народния представител от ВМРО Красимир Богданов. Възрастните хора разгледаха парламента, запознаха се с историята и големите личности, строители на съвременна България и видяха на живо работата в пленарната зала.
Богданов разясни принципите на демократичната държава, процедурите по приемането на законите на страната и контрола върху работата на изпълнителната власт, както и за съдействието при решаването на конкретни проблеми на отделни граждани, които посещават неговите приемни. Той отговори на многобройните въпроси, поставени от гостите, като не спести и критиките към пороците на българската политическа система. В края на срещата им подари книги, посветени на историята и парламентаризма.
Представителите на третата възраст благодариха за поканата и за изпълненото обещание от народния представител, а той от своя страна пое ангажимента и занапред да бъде близо до хората и да работи в полза на обществото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар