Бисквитки

петък, 19 юни 2015 г.

Малина Николова днес бе почетен гост на тържественото връчване на дипломи


Областният управител на Област Враца Малина Николова днес бе почетен гост на тържественото връчване на дипломите за средно образование на Випуск 2015 на ПМГ „Акад. Иван Ценов” – Враца. Церемонията по дипломирането на 196-мата зрелостници се състоя в Двореца на културата, където присъстваха учители, ученици, родители и гости.
Малина Николова поздрави зрелостниците по повод завършването им и пожела успехи и отлична реализация. Тя изказа възхищение от отличните им  резултати и удостои със Златен медал на гимназията Елена Владинова и Мирела Иванова, които завършват с успех Отличен 6.00. Повече от половината ученици завършват с отличен успех, затова и критериите за удостояване със златен и сребърен медал са изключителни високи.
Областният управител връчи Почетен плакет на Елена Калинова Владинова, Мирела Мирославова Иванова, Анастасия Драгомирова Димитрова, Людмил Ангелов Кирилов и  Мартин Тодоров Димов за изключителни постижения в учебния процес през целия курс на обучение и издигане престижа на гимназията.
С днешното тържество, гимназията утвърди името си на иновативно училище. Акцент на церемонията по връчване на удостоверенията за завършено средно образование  бе продължилият повече от час и половина документален филм, изцяло посветен на Випуск 2015, на трепетите и вълненията на младите хора. Главната роля във филма има абитуриентът, зрелостникът, порасналият човек и пътят към неговите многобройни успехи във Врачанската математическа гимназия.

Надя Гетова

„Връзки с обществеността и протокол“

Няма коментари:

Публикуване на коментар