Бисквитки

вторник, 2 юни 2015 г.

Представителите на СТМК-Враца завоюваха 8 медала в Банкя

На 30 и 31 май в град Банкя,  на писта „Стелди еър”, се проведе състезание от  Първи кръг от ДШ на БФАМС - Модели Бъги, организирано от Асоциация на RC  моделистите в България. В надпреварата взеха участие 28 състезатели от 5 клуба, членове на БФАМС.
В клас 1:10 Ел.Бъги първо и второ  място заеха състезателите от Модел Яхт Клуб -Пазарджик Николай Георгиев и Стойко Нейчев, а бронзовия медал завоюва състезателя на СТМК –Враца Мирослав Димитров.
Клас 1:8 Тръги  първо и трето място заеха представителите на СТМК-Враца  Славена Трънчева и Григор Стоичков, а  второ място зае  Мартин Мартинов от Асоциация на RC моделистите.
В клас 1:8 Бъги първо място зае Димитър Лесковски от Кинетик –Русе, а второ и трето място заеха представители на СТМК-Враца  - Марио Вутов и Борислав Трънчев.
В клас 1:5 победител е Емил Карамфилов от отбора на Асоциация на RC моделистите. Представителя на СТМК-Враца не успя да влезе в челната тройка, поради повреда на модела в двайсетата минута на финала.
В клас 1:8 Електро в челната тройка са състезателите  на СТМК –Враца:Марио Вутов, Борислав Трънчев и трето място за Емил Кръстев. И тримата състезатели са дебютанти в отбора на Враца.
Следващото състезание, организирано от Двореца на децата  София, БФАМС и Модел Яхт Клуб- Пазарджик ще се проведе на 05.06.2015г. в град Пазарджик. Състезанието е  по повод Деня на детето и в него ще вземат участие ученици в две възрастови групи: 5-8 клас и 9-12 клас.


Няма коментари:

Публикуване на коментар