Бисквитки

вторник, 30 декември 2014 г.

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ ЩАБ

Днес 30.12.2014 г., 11.15 ч.

На територията на област Враца пътната обстановка се нормализира, като продължава работата на Областно пътно управление - Враца по обезопасяване на затворените участъци и третиране на обледените пътни настилки.

От проведеното сутрешно заседание на Областния щаб данните за състоянието, свързани с обявеното бедствено положение, са обобщени и към момента заповедта на Областния управител остава в сила.

Временно затворени са пътните участъци: Оряхово – Мизия, покрай бившия Птицекомбинат, като алтернативният път за преминаване е Оряхово – Мизия, покрай р.Дунав, Оряхово – Селановци е затворен, но по обходния път Оряхово – Лесковец – Галово – Селановци движението е възможно, частично е затворен пътят Алтимир – Липница, заради 7 аварирали ТИР-а, но е проходимо за леки автомобили, продължава разчистването на пътя Остров – Горни Вадин, по който движението е преустановено близо 20 часа. Временно затруднено е преминаването по път ІІІ 134 по трасето Камено поле – Драшан.

Пътят Бързина – Рогозен е отворен за преминаване. На територията на общините Козлодуй и Хайредин няма затворени пътища.

На територията на областта няма сведения за бедстващи хора и аварирали автомобили.

Областният щаб за привеждане в действие на Плана за защита при бедствия на Област Враца призовава гражданите на областта да следят актуалната информация за състоянието на пътищата на сайта на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар