Бисквитки

петък, 29 август 2014 г.

ГЕРБ Враца регистрира листата си с кандидати за народни представители

Точно в 10:30 часа днес областният координатор на ПП ГЕРБ Враца инж. Петя Аврамова внесе в Районна избирателна комисия документите за регистрация на листата с кандидати за народни представители от 06-ти МИР за предсрочните парламентарни избори на 05.10.2014 г.
Освен Аврамова, която е водач на листата, на регистрацията присъстваха инж. Тотю Младенов и Красен Кръстев – кандидати за народни представители, съответно на 2-ро и 3-то място.
„Регистрирахме една много силна и балансирана листа с представители от почти всички общини в областта. Всеки един от тях е уважаван професионалист в своята сфера на дейност. Включили сме и двама достойни и многообещаващи представители на Младежи ГЕРБ“, заяви Аврамова.
Водачът на листата уточни, че си поставя за цел програмата за управление на партия ГЕРБ и по-специално тази за Северозапада да достигне до всеки един гражданин от област Враца.
„Убедена съм, че ще постигнем нова изборна победа, както и ще затвърдим високите резултати от 2013 г. Очаквам честни избори, убедителна победа, за да имаме една по-стабилна България, за каквато е време!“, завърши Аврамова.
Ето и пълната листа с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 06-ти МИР Враца:
1.     инж. Петя Аврамова
2.     инж. Тотю Младенов
3.     Красен Кръстев
4.     Мирослав Комитски
5.     инж. Рашо Първанов
6.     Малина Николова

7.     д-р Валери Ангелов 

Няма коментари:

Публикуване на коментар