Бисквитки

вторник, 21 януари 2014 г.

Крими хроника

На 20.01.2014г., при претърсване  в къщата на Б.И./65г./ в гр. Криводол, полицейски служители са намерил и иззели  3 пистолета и   самоделно изработена ловна пушка с боеприпаси за нея.  Образувано  е  БП.
В 12.40ч. в гр.Враца е извършена проверка на лек автомобил „Ситроен” управляван от М.М./35г./  от гр.Враца. Пробата за алкохол е положителна-  0,76 промила.
В УП-Борован е получен сигнал за кражба на 30лв. и 50 купони за хляб от къщата на 74-годишна жена от Малорад. След бързи ОИМ  е установено, че  извършител на кражбата е лицето  И.А./39г./ от с.Борован.
При   претърсване в къща в село Търнак, са намерени  и иззети  110 кутии цигари без български акцизен бандерол.  
В  с.Габаре катастрофират: лек автомобил „Опел-Астра”, управляван от М.А./22г./- неправоспособен водач от село Габаре,   лек автомобил „Дачия”, управляван от  И.С./62г./ от гр.Б.Слатина. Водачът М.А.  напуснал мястото на катастрофата и  до момента се укрива от органите на МВР. Пробата за алкохол на другия  водач е  отрицателна.  
 В 23.03ч. в РУ”Полиция”-Враца е получено съобщение от 46-годишен мъж от село Паволче, който е заявил, че лицето И.Т./59г./ от същата село, му  е нанесъл удар с брадва след като между двамата възникнал скандал. Пострадалият  е настанен в болницата  в гр. Враца. И.Т. е задържан за срок от 24 часа. Образувано  е досъдебно производство.

Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар