Бисквитки

четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Крими хроника

На 14.11.2013г., по време на СПП по линия наркотици, в с.Селановци е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от С.З./37г./ от село Селановци. В автомобила е открита суха листна маса-канабис. Образувано  е дознание.
След ОИМ за кражба на велосипед, извършена през месец август 2012г. от сградата на СБА -Б.Слатина, е установено, че извършители на кражбата са лицата: М.Т./13г./ и Г.Д./16г./ от гр..Слатина. Велосипедът е върнат на собственика.
Около 17.00ч. в гр.Б.Слатина, на ул.”Латинка” възникнал скандал между две лица-  Т.М./33г./ и Й.М./65г./. Скандалът прераснал в побой, в който се включили и роднини на двамата мъже. Изпратените на мястото полицейски екипи са овладели и прекратили скандала. В болницата в гр. Бяла Слатина са приети две лица. Образувано  е дознание.
В 21.20ч. в гр.Враца, бул. „М.Орозов”, лек автомобил „Волво”  управляван от А.М./49г./ гр.Враца, блъснал паркиран лек автомобил „Пежо”.  Пробата за алкохол е положителна-1,66 промила.
Около към 21:30ч. на пътя между селата Добролево и  Борован, катастрофирал  в крайпътно дърво  лек автомобил „Форд Транзит”,  управляван от Ц.Ц./34г./- неправоспособен водач от село Добролево. Загинал е 49-годишният Я.М.- ирански гражданин, постоянно пребиваващ в село Добролево. Загиналият  е пътувал на предната седалка. В автомобила  е пътувал и 13-годишният син на водача. Детето  е прегледано  в болница и освободено. Пробата за алкохол на водача  е положителна- 2,13 промила. Образувано   е дознание.
На 14.11.2013г, в 21.07 часа  в РСПБЗН Оряхово е получено съобщение за пожар в двора на частен имот в гр. Мизия. Изгорели са 4 тона сено. Огънят е загасен от служители на РСПБЗН-Оряхово. Местопроизшествието е запазено за оглед в светлата част на деня.

Регионален говорител на МВР:
          Красимир Василев

                                                                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар