Бисквитки

вторник, 15 октомври 2013 г.

Крими хроника


На 15.10.2013г., при претърсване в частен имот в село  Краводер, полицейските служители са намерили и иззели  мотоциклет „Априлия”, без регистрационни табели и със заличен идентификационен номер на рамата. Образувано  е дознание.
B 04.20ч.  в РУП- Мездра е получено съобщение  от служител на мобилен оператор, че е задействана аларма на междуселищен съобщителен кабел по трасето гр.Мездра – с.Върбешница. При извършения от полицейски служители обход на трасето, в землището на с. Върбешница  са установени 6 изкопа в земята, от които  е изтеглен съобщителен кабел.  Образувано   е дознание.
B 04.30ч. в РУП Мездра е получено съобщение от жител на гр.Мездра, който заявил, че е видял мъж, който срязал гумите  и увредил предното стъкло на автомобила му. Изпратеният на мястото полицейски патрул е задържал лицето Я.П./ 53г./ гр.Мездра.  В мъжа  е  намерен нож. Образувано  е  БП.
На територията на РУП „АЕЦ Козлодуй„ е проведена специализирана полицейска проверка с цел:  спазване на ЗДвП от водачите на МПС на територията на РУП „АЕЦ-Козлодуй”. Констатирани са 2 нарушения.
B РУП-Оряхово е постъпил сигнал от жител на гр. Оряхово, който заявил, че неизвестно лице е откраднало мобилния му телефон. След ОИМ е установено , че извършители на кражбата са лицата: К.Б./51г./ и М.В./21г./ от гр.Оряхово.


    Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар