Бисквитки

петък, 10 август 2012 г.

ВЪЗНИКНАЛИ ПРОИЗШЕСТВИЯ


  На     08.08.12 г. в 03.27 ч. в ОДЧ на РУП-Б.Слатина    е получено съобщение от жителка на  с.Търнава,   ,че на същата дата около 03.25 че     НИ ,след преминаване през неукрепен прозорец е проникнал в къщата и откъдето е извършил кражба на телевизор ЛСД телевизор „Сони”  .
Започнато е ДП  по описа на РУП-Б.Слатина.
От проведените ОИМ се установи,че извършител на деянието е В. Ц.  от с.Търнава.
 На 06.08.2012 г. г.  в 16.15 ч. в РУП – Мездра, се е явила  жителка на гр.Мездра   и е заявила, че на същата дата за времето от 10.00 ч. до 12.00ч. е била изнасилена в района на градския парк в гр. Мездра от познато за нея лице.
По случая е образувано  ДП .
От проведените ОИМ и ПСД се установи, че извършител на деянието е Н. Н. на 25г.   от гр. Мездра ,  като от събраните до момента доказателства, разпити на свидетели и експертизи, се установи, че не се касае за изнасилване, а за извършени блудствени действия   спрямо тъжителката.   
 B 13. 00часа в РУ Полиция - гр. Мездра е получено съобщение от служител на  ЧЕЗ Разпределение България АД- клон Враца, че при извършена проверка на адрес с. Царевец  са установили неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа  .  Къщата е   обитавана от А. Б. жител на същото село.
Заведено ДП .
  На 09.08.2012т. в 23.50ч. в РУП Мездра е получено съобщение   за възникнал скандал прераснал в саморазправа в частен дом в с. Царевец . На място е установено ,че лицето В. Г. от с.Царевец  е влязал в дома на З.П.   с цел саморазправа. При възникналия скандал,   З.П.   е ударен в областта на главата . Прегледан и обслужен в ЦСМП-Мездра и настанен в ХО под лекарско наблюдение, без опасност за живота. 
По случая е образувана преписка. 
Oколо 16.30ч. по път 2-15 от гр.Оряхово за гр.Мизия катастрофира като излиза в дясно по посока на движението и се преобръща в крайпътна канафка л.а. СМАРТ МЦ-01   управляван от В. С.   от гр.Козлодуй  .
Убити няма.Леко ранена е водачката  с разкъсана рана на главата и натъртвания в областта на гърдите. Прегледана е и обслужена  във ФСМП-Оряхово, след което е освободена без опасност за живота.Няма употреба на алкохол.
Причини:Несъобразена скорост с пътните условия при навлизане в ляв завой.

Няма коментари:

Публикуване на коментар