Бисквитки

понеделник, 30 юли 2012 г.

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

Ha 29.07.12г. в 02.20ч.  в ОДЧ на РУП-Б.Слатина  е получено съобщение от РУПБС- Б.Слатина за възникнал пожар в с.Враняк на същата дата около 01.00ч. в дом собственост на С. М. Г.  от с.с  вследствие на който са изгорели около 80 кв.м покривна конструкция на селскостопанска постройка и намиращите се в нея 400 бали сено собственост на П. П. С. от с.с.,които същият е бил оставил на съхранение в домът на С. М. Г. 
От извършеният допълнителен оглед на 29.07.12 се установи ,че се касае за умишлен палеж.
Започнато е ДП по описа на РУП-Б.Слатина.


На 29.07.2012 г. около 07.45 ч. в гр.Б.Слатина, автопатрул на РУП-Б.Слатина спират за проверка лек автомобил „ Мицубиши „ управляван от В. Ц. Б.   от с.Габаре.
           От извършената проверка  се установи, че регистрационният номер , отговаря  на товарен а-л „Фиат Дукато”,  собственост на П. В. П. от гр.Б.Слатина.
            Уведомен е дежурен прокурор.
Започнато е досъдебно производство по описа на РУП-Б.Слатина.

На 29.07.12г. в 17.35ч.гр.Враца екип на ППД при РУП-Враца спират за проверка л.а.Тойота-Корола,управляван от В. О. П. . жив.гр.София. При извършената проверка за алкохол с техническо средство Дрегер Алкотест, уреда е отчел положителна проба 2.24 промила. Съставен му е акт по ЗДвП и издаден талон за медицинско изследване. В. О. П.   е дал кръв за лабораторен анализ в ЦСМП-Враца и е задържан в РУП-Враца за срок от 24ч.

На 29.07.12г. в 19.20ч.гр.Враца екип на ППД при РУП-Враца спират за проверка л.а.Тойота-Корола,управляван от В. Ж. В. жив. гр.София. При извършената проверка за алкохол с техническо средство Дрегер Алкотест, уреда е отчел положителна проба 2.59 промила. Съставен му е акт по ЗДвП и издаден талон за медицинско изследване. В. Ж. В.   е дал кръв за лабораторен анализ в ЦСМП-Враца и е задържан в РУП-Враца за срок от 24ч.
В  РУП-Враца е образувано ДП.

Няма коментари:

Публикуване на коментар