Бисквитки

понеделник, 9 юли 2012 г.

„Успяваме в България"


Общо отчетно-изборно събрание на МГЕРБ се състоя вчера в Националния дворец на културата под мотото „Успяваме в България". Гости на събранието бяха председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заместник – председателя Цветан Цветанов, председателя на 41 – то Народно събрание Цецка Цачева, г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на София, министри и евродепутати от групата на ГЕРБ, както и представители на европейските партньори на организацията.
Няма по-демократично управление от нашето, което да се вслушва токова много в гласа на хората. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него правителството се нуждае от втори мандат за да завърши започнатите инфраструктурни обекти с национално значение, каквито са автомагистралите, скоростните пътища, железопътната инфраструктура и водоснабдителната мрежа. „Имате с какво да се гордеете от нашето управление и за какво да спорите с вашите опоненти!”, заяви той.
Младежите са нашият авангард и бъдещето на ПП ГЕРБ, обърна се към участниците в събранието заместник-председателят на партията Цветан Цветанов. В словото си той подчерта, че ГЕРБ е национално отговорна партия, която дава равен шанс за развитие на всички български граждани.
Приветствие отправи и председателят на Народното събрание Цецка Цачева. „Младежите на България имате уникалния шанс да живеете в една нова среда. Гражданите дадоха власт на ГЕРБ да управлява и вие сте част от тази власт. Това е голяма отговорност, за която трябва да ползвате опита и на по-възрастните от вас”, посочи Цачева. Тя пожела на всички млади хора да останат такива по дух и да постигнат много успехи.
 Отчетно-изборното събрание на МГЕРБ преизбра за председател на Националния изпълнителен съвет /НИС/ на МГЕРБ Моника Панайотова. Присъстващите над 1300 делегати гласуваха и промени в НИС на младежката сруктура. На мястото на Калин Захариев и Живко Тодоров, влизат Николай Николов областен координатор на  МГЕРБ – Враца и Силвие Ахмед от МГЕРБ – Кърджали.
 Николай Николов е на 28 г. от Враца, с висше образование по психология, а в момента завършва магистратура във ВСУ „Черноризец Храбър” – гр. Варна, специалност „европейска администрация”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар