Бисквитки

вторник, 2 август 2011 г.

ПРОМЯНА и ГЕРБ издигат Румен Маноев за кмет на Козлодуй


В събота, 30 юли, в София бе утвърдена кандидатурата на Румен Маноев за втори мандат като кмет на община Козлодуй, издигната от ГЕРБ и местната коалиция ПРОЕКТ ПРОМЯНА.BG. По време на представянето на Маноев, Цветан Цветанов – председател на предизборния щаб на ГЕРБ – изтъкна увереността си в създаденото партньорство с местната политическа коалиция и обяви намерението на двете формации да се явят с общи кандидатури за предстоящите местни избори в община Козлодуй, научи kozloduy-bg.info.
Председател и говорител на предизборния щаб в община Козлодуй ще бъде Иво Симеонов – общински съветник от ПРОЕКТ ПРОМЯНА.BG. Специално за kozloduy-bg.info той коментира новината за подкрепата на ГЕРБ и ПРОЕКТ ПРОМЯНА.BG за номинирането на Румен Маноев за втори мандат като кмет на община Козлодуй: „През последните четири години ползотворното сътрудничество между ПРОЕКТ ПРОМЯНА.BG, общинските съветници от ГЕРБ и ЛИДЕР, не веднъж осигури на Козлодуй необходимото мнозинство за реализирането на предложените от кмета на общината Румен Маноев проекти и решения, адресирани към реалните нужди на хората в града, и по този начин бе оправдано доверието, което ни се гласува на предишните избори. Заедно направихме така, че Козлодуй да се възползва пълноценно от членството на България в ЕС и отстоявахме високи стандарти за професионализъм и консенсусно мислене в работата ни. Вярвам, че споделяме обща визия за развитието на общината, чрез надграждане направеното до момента, и считам, че това партньорство ще консолидира усилията ни в единствената правилна посока – развитието и добруването на община Козлодуй и нейните жители.”
Иво Симеонов допълни, че до дни ще е ясна и листата за кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства. Също така ще бъде оформено и споразумение за подкрепа на кандидатурата на Румен Маноев и от страна на партия ЛИДЕР.
ОбС Козлодуй е съставен от 21 души. Разпределението през последния мандат беше с по шестима общински съветника от ПРОЕКТ ПРОМЯНА.BG и БСП и по трима от останалите представени политически формации – ГЕРБ, ЛИДЕР, ДСХ (Движение за социален хуманизъм). Мнозинството в ОбС Козлодуй се състоеше от представители от ПРОЕКТ ПРОМЯНА.BG, ГЕРБ и ЛИДЕР.

Няма коментари:

Публикуване на коментар