Бисквитки

неделя, 21 август 2011 г.

42-ма напуснаха ГЕРБ, отидоха във ВМРО


42-ма членове ГЕРБ в село Ракево, община Криводол напуснаха партията и се присъединиха към ВМРО. Това се случи на отчетно–изборно събрание на структурата на ВМРО в селото. Гости бяха областният председател на ВМРО обл. Враца Красимир Богданов, организаторът за Северозападна България Валентин Вълков, ръководството на младежката организация във Враца.
Пред новоприетите членове беше изложена историята, идеите и настоящата дейност на патриотичната организация. Сериозен интерес предизвикаха действията на ВМРО срещу енергийните монополисти, срещу решението на НОИ за връщане на майчински, срещу сектите и гетоизирането на българските селища.
ВМРО в Ракево избра за председател г-жа Ненка Петрова, за зам. председател – Райна Димитрова, а за секретар Йорданка Врачанска.

По отношение на предстоящите през октомври избори, беше разяснен начинът на участие на ВМРО с кандидатурата на Красимир Каракачанов за президент на България, на Ангел Дажмбазки за кмет на София. В община Криводол войводите, в партньорство с други политически сили ще издигнат кандидатурата на Петър Данчев – президент на ФК „Ботев”- Криводол. За с. Ракево, официално беше обявена кандидатурата за кмет на Ненка Петрова.

1 коментар:

  1. НАПИСАНОТО ПО ГОРЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА И ГОСПОЖА ПЕТРОВА НАИСТИНА ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМ С ПРОКУРАТУРАТА,ЗАЩОТО САМАТА ТЯ НАПИСА И ПОДПИСА САМОРЪЧНО МОЛБИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ГЕРБ НА ХОРА ,КОИТО И НЕ ЗНАЯТ,ТЯ Е ЕДНА ЛЪЖКИНЯ,КОЯТО ПРЕСЛЕДВА НЕОСЪЩЕСТВЕНИ ЦЕЛИ,АМА НАЛИ И ДАСКАЛИЦА,А ПОГОВОРКАТА"НЯМА УМЕН ДАСКАЛ И ЗЕЛЕН КОН",ЖЕНА КАНДИДАТ -ПЕНСИОНЕР Е ТРЪГНАЛА ДА Е ВОДАЧ НА СЕЛОТО,ЗАЕДНО С ГРУПА ПРИЯТЕЛКИ АЛКОХОЛИЗИРАНИ,НО КАКВАТО Е НЕНКА ТАКИВА СА И ХОРАТА НА ВМРО,ПРОДАЖНИЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ,МНОГО ДОБРЕ,ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ Я РАЗБРАХА НА ВРЕМЕ И Я ОТСВИРИХА

    ОтговорИзтриване