Бисквитки

неделя, 19 декември 2010 г.

Първият съпруг на Людмила Живкова, врачанинът Любомир Стойчев пред бТВ

Стойчев с Жени преди и сега
Любомир Стойчев, първият съпруг на Людмила Живкова участва в предаването "Тази неделя" по бТВ. Пред водещата Лора Крумова той направи сензационни признания тази сутрин пред бТВ за брака и развода си с щерката на Тато. Биологичният баща на Жени Живкова, впоследствие осиновена от дядо си, сподели, че са се разделили с Дамата с тюрбана “по взаимна вина”. Тогава така е гласял законът, а сега терминът е „по взаимно съгласие”.  
“Трудно е да се каже дали съм спрял да я обичам, ние си останахме добри приятели и след раздялата”. Това каза в “Тази неделя” Любомир Стойчев, първият мъж на Людмила Живкова и баща на Жени Живкова. Той заяви, че няма увлечение да участва в интервюта, но се е съгласил може би за първи и последен път заради нещата, които се пишат за майката на Евгения, голяма част от които са неверни.

Най-голямата заблуда за Людмила не е една, много са. Основните са около личността й като човек, подчерта Стойчев.

Той разказа, че когато се запознали, тя била ученичка, а той – студент.
“На нея и на нейната компания явно им е било интересно да идват на студентски забави. Те бяха една група добре облечени, симпатични и над средното ниво интелигентни момичета. Тогава аз, още по-малко моите колеги, сме знаели кое е това момиче. Танцуваше добре. Допаднахме се като партньори в танцуването. След много време нейни съученички и приятелки, които й останаха такива и напред в годините, споделиха, че тя им е забранявала да казват коя е”, спомни си Любомир Стойчев.
Жени Живкова също призна, че е виждала майка си да танцува рокендрол и че тя самата го обича.
http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/news/story/1105992488-Lyubomir_Stoychev_S_Lyudmila_Jivkova_ostanahme_priyateli_i_sled_razvoda.html

1 коментар:

  1. Съпругът ми ми се разведе преди 3 години без причина, направих всичко, което можах да го накарам, но не работех, докато не срещнах д-р Агбазара от AGBAZARA TEMPLE в интернет, който ми помогна да участвам в революционно заклинание и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна при мен, за да се извиня. Благодаря на д-р Бабазара. Свържете се с тази велика магьосническа играчка на вашите отношения или брачни проблеми на :( agbazara@gmail.com ) ИЛИ WHATSAPP: +2348104102662.

    ОтговорИзтриване