Бисквитки

понеделник, 21 декември 2020 г.

Съобщение

  

Във връзка с извънредната епидемична обстановка, свързана с COVID-19, и на основание Заповед №РД-01-675/25.11.2020г. и Заповед №РД-01-677/25.11.2020г. на министъра на здравеопазването Ви уведомяваме, че „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца ще работи с намален капацитет в периода на извънредната епидемична обстановка.

Преустановява се приемът на граждани в административната сграда на дружеството в гр.Враца, ул.„Александър Стамболийски“ № 2с изключение на Приемния център за работа с клиенти, разположен на същия адрес. До гишетата ще бъдат допускани само клиенти, които носят задължителните лични предпазни средства.

Считано от 01.12.2020г., се преустановява отчитането на място на показанията на индивидуалните водомери. При невъзможност за самоотчитане, потребеното количество вода ще се определя съгласно Общите условия за предоставяне на ВиК услуги на дружеството на базата на средномесечния разход от предходните два отчета. След физическо отчитане на показанията на водомерите, количеството вода ще се изравнява в съответствие с реално потребленото. При регистриране на разлика ще направим корекция на съответните плащания.

С цел ограничаване на разпространението на COVID-19 Ви препоръчваме да използвате следните възможности за дистанционно обслужване:

➢ Самоотчитане

показания може да подадете използвайки една от формите за контакт със съответния експлоатационен район (email или тел.) от сайта на ВиК Враца https://vik-vratza.eu/kontakti/eksploatacionni-raioni/Обаждания се приемат всеки делничен ден от 8:00 до17:00 ч.

Като поставите бележки с данните от водомерите на видно и общодостъпно място в имота.

Информация за потреблението може да бъде съобщавана и от домоуправителите на сградите в режим на етажна собственост на посочените по-горе форми за контакт.

➢ Датата на отчитане може да видите в графика за отчитане, който е достъпен в раздел „За клиента“, подраздел „Графици за отчитане на водомерите“ на уебсайта ни https://vik-vratza.eu/za-klienta/grafici-za-otchet-na-vodomerite/
➢ Проверка на сметки може да извършите на следния адрес https://vik-vratza.eu/informaciya-za-vashite-zadaljeniya-kam-vik-vraca/
➢ Информация за дистанционно плащане на сметки е достъпна на следния адрес:https://vik-vratza.eu/za-klienta/nachini-i-mesta-za-plastane/
➢ Въпроси, жалби, писмени запитвания и оплакванияможе да изпращате чрез Формата за контакт на сайта на дружеството на следния адрес - https://vik-vratza.eu/kontakti/, на emailklienti@vik-vratza.eu или чрез писмени запитвания до дружеството на адрес: гр. Враца3000, ул. „Александър Стамболийски“ № 2.
➢ Информация за проектиране, съгласуване на инвестиционни проекти и присъединяване към ВиК мрежата може да получите като изпратите запитване на rpto@vik-vratza.eu или като се обадите на тел. 092/66 98 18. Запитвания, отправени по телефона, се приемат всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа.

 

➢ Обща информация може да получите на: 
тел. 092/669810
➢ Информация за аварии и планови ремонтни дейности може да получите на адрес:https://vik-vratza.eu/categories/novini/
➢ За да подадете сигнал за повредаизползвайте Формата за контакт от сайта на дружеството https://vik-vratza.eu/kontakti/eksploatacionni-raioni/ или се обадете на тел. 0889 316 774, 092/661119.

                            

„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца

Няма коментари:

Публикуване на коментар