Бисквитки

понеделник, 2 март 2020 г.

Врачанските полицаи са сред най-добрите стрелци

Отборът  при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Освобождение, който се проведе от 26.02.2020г. до 28.02.2020г. в гр. Бургас. В турнира открит от областния управител на гр.Бургас - господин Вълчо Чолаков, взеха участие 22 отбора и общо 105  участници. 
по стрелба на СК „Спартак – Враца
Врачанските стрелци затвърдиха мястото си сред най-добрите в полицейската стрелба с пистолет. Женският отбор в състав Катя Василева и Габриела Гигова влезе в призовото класиране на трето място, а мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и  Румен Николов останаха на седмо място. 
В комплексното отборно класиране врачани останаха на секунди от купата и заеха четвърто място.
В индивидуалната надпревара врачани останаха само с грамоти, при жените Катя Василева се класира на четвърто място, а Ивайло Фллоров на шесто.   
Републиканския Турнир по стрелба „Освобождение“ се провежда за девети път в гр. Бургас и се организира от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3- ти март със съдействието на Община – Бургас и Областния управител на област – Бургас. 
Следващото състезание което предстои на нашите стрелци е участие в турнир „Величко Величков“ в гр. Плевен в началото на април. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар