Бисквитки

вторник, 4 февруари 2020 г.

Стартира записването за петото юбилейно издание на Национален фолклорен събор „Леденика“


Община Враца започна записване на участници за петото юбилейно издание на Национален фолклорен събор „Леденика“. 
Тази година мащабното туристическо събитие ще се проведе на 27 и 28 юни в местността край пещера „Леденика“ във Врачанския Балкан.
Желаещите да се включат в юбилейното издание трябва да попълнят заявки, които са публикувани на официалния сайт на Община Враца, категория Културасектор Национален фолклорен събор „Леденика“, на официалния сайт на събора: https://ledenikafest.bg/както и във Фейсбук страницатаhttps://www.facebook.com/ledenikafest/.
Заявите се подават на електронна поща: sabor_ledenika@abv.bgСрокът за участие в събора на фолклорни групи и изпълнители е до 31.03.2020 г., а на приема на заявленията за извършване на търговска дейност до 30.04.2020 г.
След запълване на фестивалната програма, организаторите си запазват правото да отказват заявки за участие.
Целта на Национален фолклорен събор „Леденика“ е да популяризира българските традиции и обичаи, представяйки богатството на фолклорното ни изкуство. 
Съгласно статута на събора, в него могат да вземат участие танцови и певчески групи за автентичен, стилизиран и обработен фолклор, както и индивидуални изпълнители без възрастови ограничения.Няма коментари:

Публикуване на коментар