Бисквитки

сряда, 5 септември 2018 г.

След лятната почивка, ДКТ Враца отново вдига завесата за почитателите на Мелпомена.


Откриваме сезона с ПРЕМИЕРА на "Предградие" от Ерик Богосян - 13 и 14 септември в Камерна зала от 19 ч.. 
Представлението не се препоръчва за деца до 14 години. Режисьор е Евгени Будинов, а в ролите влизат: Виктор Ганчев, Борислав Сарафанов, Камелия Лишковска, Емона Илиева, Венета Иванова, Калин Костадинов, Красен Ханджиев, Георги Грозев и Стефани Ивайло.

За най-малките зрители предлагаме вечерни петъкчни посещения "С мама и татко на театър" от 18 часа. Първото е на 14 септември в Куклена зала - "Безтегловната принцеса" по Джордж Макдоналд. Същото представление ще се играе и в събота - 15 септември от 10.30 ч. отново в Куклена зала.
На 21 септември в рамките на инициативата "С мама и татко на театър", малчуганите могат да гледат в Куклена зала от 18 ч. "Палечка" по Ханс Кристиян Андерсен. Същото ще се играе и в събота - 22 септември от 10.30 ч.

През септември за врачанската публика са предвидени две гостуващи постановки: 19 септември, 19 ч., Голяма сцена - ДКТ "Иван Радоев" - Плевен /заглавието ще бъде уточнено допълнително/ и 25 септември, 19 ч., Голяма сцена - ТК"Вива Арт" - "Горещо" - комедия от Жозиан Баласко, превод: Светлана Панчева, постановка: Асен Блатечки, сценография и костюми: Мартина Варийска. Участват: Асен Блатечки, Калин Врачански, Милена Маркова, Невена Бозукова и Стефан Иванов. 
Билетите вече са налични на касата на ДКТ-Враца, а цените са 8, 10 и 12 лв.

В програмата на ДКТ-Враца за септември са включени още:

20.09.18 г. - четвъртък - 19 ч., Камерна зала
"Симулатор за чифтосване" от Джоузеф Скримшоу
27.09.18 г. - четвъртък, Камерна зала, 19 ч.
"Ромео и Жулиета" от Уилям Шекспир

Уважаеми медии,
В замяна на Вашата безценна помощ за реклама на представленията и през новия театрален сезон 2018/19 г. ДКТ-Враца ще Ви се отблагодарява с безплатни посещения на постановките - по Ваше желание и избор.  Моля, при гостуващи постановки, заявявайте предварително брой места, за да Ви бъдат осигурани. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар