Бисквитки

вторник, 25 септември 2018 г.

Врачанските ММА бойци с медали от държавно първенство .


Трима състезателя на врачанският „Боен клуб Сила“ взеха участие на провелото се на 22-23септември държавно първенство по ММА в столичната сала София . На него бойци от 17 клуба се бориха за квоти за престоящото Европейско първенство за  възрастовите групи момчета,кадети и юнуши  на което България ще е домакин. Надпреварата ще се проведе на 20-21 октомври в Арена Шумен . Във възрастовите групи мъже и жени се бориха за квоти за Световно първенство ,което ще се проведе в края на годината в Бахрейн.
Цветомир Тодоров  след благосклонен за него жребии бе изпратен директно на финала, на който 61 килограмовата юнуша  на „Боен клуб Сила „се представи блестящо и за 1,40мин. Успя да откаже противника си . Така Тодоров грабна квотата за предстоящият турнир ,на което ще се бори за Европеиска титла.
Николай Цветков който е най-младият състезател на „Боен клуб Сила“ също се окичи с златото след две зрелищни срещи на който се представи блестящо ,това  го нарежда на първо място при момчетата в категория до 49кг. Той също ще се бори за европейска титла през септември.
Павлин Воденичарски остана на трето място при юнушите в категория до 70кг. В четвърт финалните срещи той бе надигран по точки от опонента си ,но въпреки това ще бъде допуснат до участие на Европейското .
Треньорите на „Боен клуб Сила“ Асен Асенов и Ивайло Русинов са уверени ,че техните бойци ще се представят на предстоящото Европейско първенство по същият начин както в квалификацията. След кратка почивка състезателите ще започнат нов подготвителен режим за да се изправят срещу опонентите си в максимално добра форма.
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар