неделя, 8 април 2018 г.

Достойино представяне на врачанските стрелци


Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие  в 25 - Републикански турнир по стрелба „Величко Величков“, който се проведе от 03.04.2018г. до 05.04.2018г. в гр. Плевен. 
Врачани се представиха повече от достойно - мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов спечели трето място в отборната надпревара. При мъжете  шампиони станаха стрелците от СОБТ. В отборното класиране женския отбор на СК“Спартак-Враца“ в състав Катя Василева и Ива Иванова тази година се наредиха в призовата шестица -  на пето място, като при жените шампиони станаха стрелците на Академия – МВР.
В индивидуалната надрпревара при жените Катя Василева спечели второ място, а Ивайло Флоров се класира пети при мъжете.
В комплексното класиране врачани спечелиха второто място, а  плакета за първо място отиде при домакините от  ОД на МВР –Плевен.
Републиканския Турнир по стрелба „Величко Величков“ е традиционен и се провежда от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба на България - Величко Величков. В турнира участие взеха 17 отбора и общо 99 състезатели.
Стрелците на СК “Спартак-Враца“ започват усилена подготовка за републиканския турнир „Бинев, Трошанов, Ангелов“ , който предстой  през месец май в София, а на 13.04.2018г. са домакини в зоналното първенство от Републиканки преглед по полицейска стрелба за 2018г.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар