Бисквитки

сряда, 18 април 2018 г.

Детска градина „Звънче“ отпразнува 30-годишен юбилей            Кметът Калин Каменов бе официален гост на авторския спектакъл по повод 30-ата годишнина от създаването на Детска градина „Звънче” в гр. Враца. Тържеството се състоя в Драматично-кукления театър и премина под надслов „Съкровищата на живота”. Празникът бе уважен и от заместник-министъра на образованието Деница Сачева.

            Начало на културната програма бе дадено със слово на директора Николинка Гигова. Тя благодари на Община Враца за партньорството с ДГ „Звънче” и посочи успешно изпълнения през 2016 г. проект за въвеждане на мерки за енергийна ефективност на сградата на детското заведение.   

            По случай празника, кметът на града Калин Каменов поднесе приветствие към гостите и участниците в юбилейния концерт, като им пожела да са здрави и никога да не се отказват от мечтите си.

Като официален гост на авторския концерт, Каменов връчи подаръци за всяка от групите на ДГ „Звънче”.

            Ръководството на детската градина получи поздравления и от заместник-министъра на МОН Деница Сачева.

            В детска градина „Звънче” – гр. Враца се възпитават 145 деца на възраст от 1 до 7 години. Специалистите от образователната институция работят и с деца със специални образователни потребности.

           

Няма коментари:

Публикуване на коментар