Бисквитки

неделя, 24 декември 2017 г.

Катя Василева e No 1



            Стрелците на СК „Спартак – Враца“ при ОДМВР-Враца взеха участие в Републикански Турнир по стрелба с пистолет „Купа България„ в гр.Смолян.  В турнира организиран от СА на МВР и ОДМВР Смолян и проведен от 19 до 22 декември,  участваха 22 отбора и 104 състезатели.
            В индивидуалното класиране при мъжете Ивайло Флоров и Николай Милушев преминаха квалификациите за финал и са в най – добрите 30 стрелци за 2017г. в страната, като Флоров зае шесто място в призовото класиране.
            В индивидуалното класиране при жените състезателя на спортния клуб Катя Василева влезе във финала и след безапелационно бърза и точна стрелба се класира на първо място, спечелвайки „златния“ медал за пореден път през настоящата година.
В комплексното класиране купата спечели отбора на ОДМВР-Пазарджик, при мъжете – отбора на СОБТ, а при жените –стрелците на Академия -МВР.  
Турнира „Купа България“ стана достоен завършек на годината за състезателите по стрелба от СК „Спартак- Враца“, като  пожеланието за  2018 година е  да  е по – успешна и благодатна за спорта, да удвои успехите и донесе здраве и късмет на всички състезатели и техните близки.    
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар