Бисквитки

понеделник, 29 май 2017 г.

Проведено състезание по автомоделни спортове в град Сливница


Дъждовното време не попречи на състезателите по автомоделни спортове, да проведат Първи кръг от ДШ на БФАМС - elecric on road  на 27 и 28.05.2017г. в град Сливница. На отлично подготвената писта и перфектна  организация от страна на домакините,  в лицето на г-н Калин Кокошаров – Член на Управителния съвет на БФАМС , 30 състезатели  от 5 клуба, членове на БФАМС премериха сили в следните класове:   
1/10 Electric Stock (деца)-  състезателите от СТМК-Враца Любомир Цветомиров и Александър Вълков заеха трето и четвърто място. Победител е Кристиян Костадинов от отбора на Кинетик Русе. 
В  1/12 Electric Самуил Кулев от СТМК -Враца зае второ място.
В  Electric Stock след технически проблем във финала з.м.с Дамян Петров  остана 5 – ти,  победител е Боян Стаменов от Асоциация на моделистите.
В клас Electric  Touring победител е отново  Кристиян Костадинов от Русе, а сребърния медал завоюва  Калин Кокошаров от отбора на  домакините.
На 03.06.2017 г. предстои  състезание, посветено на Деня на детето, организирано от Община Харманли, Двореца на децата -София и БФАМС, което ще се проведе в град Харманли. Детският отбор на СТМК – Враца  се готви усилено за поредната  отборна титла.

Няма коментари:

Публикуване на коментар