Бисквитки

сряда, 12 април 2017 г.

Наши полицаи станаха шампиони по плуване


           Състезателите по плуване на СК „Спартак- Враца” при ОД на МВР – Враца взеха участие в Републиканско първенство по плуване за служители на МВР. Първенството  се проведе от 10 до 12.04.2017г. в СОК „Камчия“ и беше организиран от Спортна асоциация на МВР и ОДМВР- Варна.      
Отбора на врачанският клуб в състав Момчил Христов, Васил Найденов, Николай Каменов и Светлин Захариев се класира на първо  място в отборната надпревара и заслужи титлата Републикански  шампиони на страната. 
Нашите плувци показаха страхотна форма  спечелвайки 11 медала в отделните дисциплини: 
Първо място на 50 метра гръб за Васил Найденов, трето място бруст и трето място свободен стил в 50 метровите дистнации на категория над 40 години. Николай Каменов спечели второ място в 100 метра бруст свободен стил и трето място на 100 метра свободен стил. При него отидоха и медалите за второ място бруст и второ място свободен стил, както и трето мясо бътерфлай на дистанция 50 метра в категория над 40 години. Светлин Захариев се класира на трето място в дисциплината 100 метра бруст, а Момчил Христов се окичи с медалите за второ място бруст на 100 метра и второ място гръб на 50 метра. 
Врачанските плувци спечелиха и второто място в щафета 4 х 50 метра съчетано плуване.    
Призовете на победителите бяха връчени от секретаря на Спортна Асоциация – МВР г-н Иван Младенов

Дамян Петров

Няма коментари:

Публикуване на коментар