Бисквитки

четвъртък, 9 март 2017 г.

Цветанов Цветанов: Ще настоявам ГЕРБ да изпълни ангажиментите си за Северозападна България



„Като бъдещ народен пресдатвител и председател на парламанетарната група на ГЕРБ ще настоявам да изпълним ангажиментите си за Северозападна България“, това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който посети област Враца на 8-ми март. Той беше придружен от водача на листата за 6 МИР – Враца и областен координатор на партията инж. Петя Аврамова и кандидати за народни представители.
В следващ управленски мандат ГЕРБ ще се фокусира върху развитието на Северозападна България. АМ „Хемус“ ще даде възможност за инвестиции в региона и за нови работни места. Това каза Цветан Цветанов по време на посещението си в дветепредприятия за производство на облекла във Враца. Той поднсе гербери на работещите в предприятията дами и ги поздрави по повод Международния ден на жената – 8-ми март.
Цветанов и водачът на листата на ГЕРБ във Враца инж. Петя Аврамова представиха пред присъстващите приоритетите на ГЕРБ в следващ управленски мандат. „За нас винаги водещо правило е било да издигаме за народни представители местни хората, които да представляват по-най-добрия начин интересите Ви в парламента. Парашутистите, спуснати от другите партии, няма да решат Вашите проблеми. Затова се обръщам към Вас с молба да гласувате. Направете правилния избор с номер 11 в бюлетината за силния отбор на ГЕРБ с капитан Петя Аврамова“, призова зам.-председателят на ГЕРБ.
По време на посещението си в Криводол, Цветанов се срещна с жителите на града.
„Силата на ГЕРБ е, че се отнася отговорно към управлението на страната. Ние никога не сме делили общините на наши и ваши и сме работили за просперитета на всяко населено място. Доказателство за това е, че днес с нас е кметът на Криводол Петър Данчев, който е от партия „Земеделски народен съюз“, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Той обясни, че когато общините нямат достатъчно постъпления от местни данъци и такси, трябва да се търси помощ от държавата, за да се развиват населените места.
Цветанов подчерта, че изпълнителната власт може да помага на местното управление тогава, когато държавата е стабилна и има достатъчно приходи в бюджета. „Ние знаем, че не трябва да задлъжняваме бъдещите поколения и трябва да харчим толкова, колкото сме изкарали. По време на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ са отпуснати над 40 милиона лева за област Враца – искаме да помогнем за развитието на всички общини в региона, но за да се случи това ГЕРБ трябва да постигне категорична победа на 26-ти март. Убеден съм, че хората ще ни гласуват доверие с номер 11 в бюлетината, защото ние предлагаме реални решения за проблемите им“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.
В село Малорад председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и водачът на листата за 6 МИР – Враца и областен координатор на партията инж. Петя Аврамовапредставиха акценти от програмата за управление на ГЕРБ.
„Ние в ГЕРБ сме отговорни политици, които поемат реално изпълними ангажименти. Няма да чуете от нас популистки обещания за невъзможни увеличения на пенсии и заплати. Ние не разглеждаме политиката като сергия, на която предлагаш некачествена стока и гледаш да излъжеш хората. За ГЕРБ управлението е отговорност”, каза Цветанов.
Водачът на листата на ГЕРБ във Враца инж. Петя Аврамова заяви, че ГЕРБ е единствената партия, която управлява разумно. „Когато ГЕРБ ръководи държавата, има икономическо развитие и доходите растат“, каза тя. „В изборно време всички партии се борят да спасяват Северозапада, но предимно виртуално от кабинаетите си в София. ГЕРБ е единствената политическа сила, която наистина е помагала целенасочено на нашата област“, добави тя.
По време на посещението в Мизия бе акцентирано върху необходимостта от ефективна борба срещу престъпността, защото особено в малките населени места това е огромен проблем. Цветанов представи мерките, които ще  бъдат предприети в тази насока в следващ управленски мандат на ГЕРБ.
Цветан Цветанов, Петя Аврамова и кандидатите за народни представители от 6 МИР Враца разговаряха и с работещите в предприятие за производство на керамични изделия в Мездра. „За работодателите е важно да има сигурност. А сигурността за бизнеса се гарантира от държавата. Затова след 26-ти март България трябва да продължи да има стабилно правителство на ГЕРБ, което да се ползва с авторитет сред европейските ни партньори“, подчерта той.
Цветанов бе категоричен, че в програмата за управление на ГЕРБ развитието на Северозападна България е основен приоритет.

Цветан Цветанов във Враца: ГЕРБ ще противодейства на битовата престъпност с полицейско присъствие във всички населени места и видеонаблюдение

„Част от мерките за борба с битовата престъпност, които предвиждаме в следващ управленски  мандат, са въвеждането на полицейско присъствие във всички населени места и изграждането на ефективно видео  наблюдение“, каза Цветан Цветановпо време на кръгла маса на тема „Обществен ред, правосъдие и сигурност“, която се проведе във Враца.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, отбеляза че факта, че битовата престъпност е основен проблем в Северозападна България и затова тя е един от приоритетите на ГЕРБ.
Според Цветанов важно за региона е довършването на скоростния път Ботевград – Мездра. „Това ще доведе до привличане на инвестиции и създаване на нови работни места. По този начин ще се намалят и потенциалните тежки пътнотранспортни произшествия, които стават в този участък“, категоричен бе той.
Сигурността във вътрешността на страната и по външната граница на ЕС вълнува всички български граждани и потенциалните инвеститори, допълни Цветанов. Той подчерта пред присъстващите, че правителството на Бойко Борисов не е обсъждало настаняването на мигранти в региона. „Темата бе използвана за атаки срещу ГЕРБ по време на предизборната кампания за президентските избори. Първоначално ни обвиняваха, че не защитаваме интересите на България, а след като страната ни получи 320 милиона лева помощ от ЕК започнаха да говорят, че България ще стане буферна зона“, обясни Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, водачът на листата на паретията във Враца инж. Петя Аврамова и кметът на Враца Калин Каменов разговаряха и с живущите в блок 124 в ж.к. „Дъбника“ във Враца. Жилищната сграда е една от първите в града, които се обновяват по Националната програма за енергийна ефективност.
“Благодарение на осигурените от правителството на Бойко Борисов повече приходи в бюджета, успяхме да отделим достатъчно държавни средства за финансиране и дофинансиране на безвъзмездното саниране. Важно е тази програма да бъде продължена, защото по този начин даваме по-дълъг живот на жилищните сгради“, обясни той.Цветанов допълни, че е много важно след 26-ти март държавата ни да продължи да се развива икономически и да имаме стабилно правителство. „БСП не може да бъде алтернатива на доброто управление на ГЕРБ. Те искат да спрат санирането, но ние ще я продължим, защото това е единствената програма в последните 30 години, която действително стига пряко до хората“, подчерта Цветан Цветанов.
„Всеки един жител на ж.к. Дъбника, който има възможност да живее в обновени и красиви сгради, е потребител на програмата за саниране, която ГЕРБ стартира. Аз вярвам, че българските граждани, ще направят разумния избор на 26 март и ще изберат отново ГЕРБ“, заяви водачът на листста на ГЕРБ Враца Петя Аврамова. Тя подчерта, че в управленската програма на ГЕРБ е залегнало не само продължаването на програмата за енергийна ефективност, но и разширяването й и обхващане на многофамилни и еднофамилни тухлени сгради, което на практика я прави достъпна за всеки гражданин на България.
Цветан Цветанов призова хората да не забравят, че само в последните две години кабинетът „Борисов“ е отпуснал над 40 милиона лева за развитие на врачанския регион. „Кое друго правителство и коя друга партия са направили толкова за региона и за цялата страна? Трябва да продължим да се движим в правилната посока на развитие. Имаме нужда от подкрепата ви с номер 11 в бюлетината, за да продължим безвъзмездното саниране и все повече жилищни сгради в региона и в страната да придобият същия облик“, каза Цветанов.
Вторият човек в ГЕРБ посети и други населени места в областта. Той беше придружаван от инж. Петя Аврамова под новмер 1 в листата на ГЕРБ – Враца и кандидати за народни представители от областта. Те поздравиха всички жени работещи в две шивашки фирми във Враца и рзговаряха с жителите на Криводол, Малорад, Мизия и Мездра.


Няма коментари:

Публикуване на коментар