Бисквитки

вторник, 1 ноември 2016 г.

Офис на НАП Враца има нови банкови сметки


      
От днес плащането на данъци и осигурителни вноски в офис на НАП Враца става по нови банкови сметки, разкрити в Инвестбанк - Враца. Конкретните номера на новите сметки може да се видят на интернет страницата на НАП - www.nap.bg в рубриката "Плащане", подрубрика "Банкови сметки". С цел улеснение на клиентите в сградата на офис Враца от днес работят банкови гишета на Инвестбанк – Враца, които обслужват гражданите и фирмите.
След 1 ноември по новите сметки може да се нареждат плащания за публични задължения, които се събират от НАП от дружествата, регистрирани на територията на офис Враца, както и от физическите лица с постоянен адрес в област Враца.
Разкрити са отделни банкови сметки за плащане на данъци, на пенсионни, на здравни осигуровки и на осигурителни вноски за фонд ДЗПО. За плащане на задължения в процес на принудително събиране има отделна банкова сметка, при плащането по която не се попълва код за вид плащане.
Освен по банков път задължения към НАП могат да се плащат и чрез електронната услуга на НАП за плащане на данъци, осигурителни вноски и публични задължения по интернет или чрез пощенски запис.
Повече информация за новите сметки и начините на плащане към НАП можете да намерите на интернет страницата на агенцията www.nap.bg в рубриката "Плащане" или в офиса на приходната администрация в гр. Враца.

Юлия Грънчарова    

Няма коментари:

Публикуване на коментар