Бисквитки

вторник, 1 ноември 2016 г.

Турнир стрелба с пистолет

Състезателя по стрелба на СК „Спартак – Враца” – Катя Василева спечели първо място при жените в пети кръг  на турнира „ Глок Топ Шот  България” , който се проведе в стрелбище „The Gym” в София  на 30.10.2016г.  Спортното събитие е състезание при което се стреля само с пистолети Glock и се организира от Пъблик Консулт“ ООД с партньорството на образователния електронен проект „ Електронна оръжейна библиотека – GUNLIB и изключителната подкрепа и домакинство на стрелбище „The GYM”- София.

Целта на проявата е повишаване нивото на безопасно боравене с огнестрелно оръжие на граждани, повишаване на оръжейната информираност и култура, както и въвеждане на актуални стандарти по съвременни стрелкови техники с пистолет. 
Събитието е за всички,
които се вълнуват от въпросите свързани с огнестрелното оръжие, за любителите на марката „ Глок“ и всички които обичат стрелковите предизвикателства.

През 2016 мероприятието се състои от пет кръга, като Катя Василева печели първото място в категория „ жени” за трети път.

След края на последния кръг, на база на резултатите от всички пет кръга, ще се определи стрелецa с най-висок резултат който получава награди и титлата „ GLOK TOP SHOT” -2016г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар