Бисквитки

събота, 22 октомври 2016 г.

Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА – ПЕРНИК“

Отбора по стрелба на СК „Спартак- Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие  в станалия традиционен Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА – ПЕРНИК“, който се проведе от 20.10.2016г. до 21.10.2016г. в гр.Перник.  Турнира се провежда за пети пореден път в чест на празника на града „Свети Иван Рилски“ и беше открит от  кмета на града д-р Вяра Церовска и областния управител на област Перник  д-р Александър Александров.  В турнира взеха участие 13 отбора и общо 71 състезатели.
Мъжкият отбор на СК „Спартак- Враца“ в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов влязоха в почетното класиране на пето място. Женския отбор в състав Катя Василева и Ани Цанова също се класира на пето място и се нареди с грамота на почетната редица. В индивидуалната надпревара най добрия ни стрелец при жените Катя Василева спечели медала за трето място.
В комплексното класиране Отбора на СК „Спартак- Враца“  се нареди на трето място.  Купата спечели отбора на ОДМВР-Плевен, следвани от Академия МВР.
Много добър дебют направиха новите попълнения в отбор по стрелба – Ани Цанова и Ива Иванова с петото място при отборната надпревара на жените. 
Следващото състезание на което са и  организатори  стрелците на СК „Спартак-Враца“, е традиционния местен турнир по стрелба с пистолет по случай 08  ноември – Празника на Българската Полиция,  който ще се проведе на 08.11.2016г. на стрелбището при УТК „Дъбника“. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар