Бисквитки

вторник, 16 август 2016 г.

Дамите на ВМРО-Враца избраха ново ръководство



Женската организация на ВМРО-Враца проведе отчетно-изборно събрание. Дейността през отчетния период беше е успешна, като дамите бяха активни не само по редица социални и обществени проблеми в гр. Враца, но вече имат свои представителства в селата Камено поле, общ. Роман и Драшан, общ. Б. Слатина.
При направения избор на ново ръководство, на председателското място остана Галя Георгиева, зам. председател вече е Галя Христова, а секретар Малина Тодорова. Дано новото ръководство да генерира много интересни идеи и с това да разнообрази дейностите на дамската организация, си пожелаха всички присъстващи.
„Вече имаме първото решение: всеки понеделник да се събираме в офиса на ВМРО-Враца от 17:30 часа. Ако някой много ни харесва, може да идва спокойно на събранията, ако някой има идеи, които да сподели с нас или просто иска да си поговорим. Ние сме готови да подарим усмивки и помощ на всеки! И не забравяйте, че нямаме ограничения по пол, възраст, религия или социално положение“, заяви председателя на дамската организация Галя Георгиева.
Новоизбраният зам.-председател Галя Христова заминава за Македония, където ще предостави част от събраната хуманитарна помощ за нуждите на пострадалите от наводнението, както и книги от български класици на Сдружението за македоно-българско приятелство в Битоля.
Гости на събранието бяха Красимир Богданов-народен представител и областен председател на ВМРО и д-р Тихомир Тодоров-председател на Общинския комитет на ВМРО-Криводол.

Няма коментари:

Публикуване на коментар