Бисквитки

понеделник, 4 януари 2016 г.

Калин Каменов: Има какво да се желае от снегопочистването на Враца


8 сигнала за непочистени пътища са получени в община Враца в неделя и още един днес преди обяд. Всяко от обажданията е обработено и подадено към отговарящите за почистването в съответния район. Ангажирани са 28 машини, 64 човека за ръчно почистване и са използвани 115 м3 сол по уличната мрежа на града.
Снегопочистващата техника на БКС работи на пълни обороти. Приоритетно се чистят главните пътни артерии в града, постъпите към болници, детски градини, училища и други публични сгради. Пътищата до всички населени места в общината са проходими при зимни условия.
Екипи на Община Враца обикалят града и констатират свършената работа от БКС. Кметът Калин Каменов лично участва в проверките и е в непрекъснат контакт с директора на предприятието Момчил Младенов.На този етап не искам да правя обобщения за свършената работа, заяви Каменов. Официалните сигнали към нас са малко, но следя реакциите на врачани във Facebook, а те не са особено ласкави. Със сигурност има какво да се желае и тепърва почистването ще става по-добро и ефективно, каза Калин Каменов.
Община Враца призовава всички граждани да изчистят пространствата пред домовете си, и всеки собственик да се погрижи за зоната около своя търговски обекти. Възрастните хора да бъдат изключително внимателни при излизанията си. В средата на седмицата се очаква леко затопляне през светлата част от денонощието и дъждове, което е сериозна предпоставка за образуване на поледици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар