Бисквитки

сряда, 2 септември 2015 г.

Пляжен волейбол


Днес  в КК „Златни пясъци” стартира  Републиканско първенство по плажен футбол за служители на МВР, организирано от Спортна Асоциация на МВР, което ще продължи до 04.09.2015г. Първенството беше открито от Комисар Иван Младенов – Ген.секретар на СА на МВР и Комисар Николай Спасов - Зам.директор на  ОД на МВР –Варна .

СК”Спартак” при ОД на МВР –Враца започна участието  си със загуба в двубоя с отбора  на СДВР-София с резултат 7 на 3. Следващата среща на врачанските служители на МВР е на  02.09.2015г. от 10.00 часа, където нашите футболисти срещат отбора на СПС –Варна.
Във  вторият ден от Републиканското първенство по плажен футбол за служители на МВР в КК „Златни пясъци”, СК ”Спартак” при ОД на МВР –Враца победи отбора  на СПС/Специализирани полицейски сили/  – Варна с резултат 10 :3.

Голмайсторите, допринесли за победата  в днешната среща са: Георги Иванов с един гол, Цветослав  Божинов – три гола и Ивайло Данчев – с шест гола.

Следващата среща на нашите футболисти е на  03.09.2015г. от 10.00 часа, където срещаме отбора на ОД на МВР –Варна в оспорвана среща за трето място на турнира.






Няма коментари:

Публикуване на коментар