Бисквитки

неделя, 5 юли 2015 г.

GP On-road България 2015

На 04 и 05 юли 2015г. на автомоделната писта край град Шумен се проведе GP On-road  България 2015 и  Втори кръг от Държавния шампионат по автомоделизъм радио управляеми модели с ДВГ.
В клас  1/10 I.C. 200  MM на първо място се класира Тодор Томов от отбора на МК Кинетик-Русе, второ място зае   Теодор Трънчев от отбора на Тим Спец RC –Варна и трето място завоюва  отново  представител на МК Кинетик-Русе – Свилен Манев.
Победител в Клас 1/8 I.C. TRACK  4WD е  Славена Трънчева от отбора на  Тим Спец RC –Варна , следвана от   Константин Йорданов от отбора на МК Кинетик – Русе, трето място за Борислав Трънчев от Тим Спец RC –Варна. Представителят на СТМК –Враца Дамян Петров зае четвърто място.
В клас 1/5  ON ROAD след оспорвана борба първо място зае Емил Карамфилов от Асоциация на моделистите –София, второ място завоюва  Дамян Петров от СТМК-Враца и на трето място се класира  Станимир Иванов от Спортен Клуб  ФИЪР –София.
Дамян Петров от СТМК –Враца получи и купата  за Феърплей на турнира.
Следващото състезание от ДШ на БФАМС  - Втори кръг Електромодели ще се проведе на 18-ти  и 19 –ти юли на автомоделната писта в град Враца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар