Бисквитки

сряда, 24 юни 2015 г.

Ден на служителите в държавната администрация.


Областният управител на област Враца Малина Николова поздрави директорите и служителите на териториалните органи на изпълнителната власт от областта, по повод Деня на служителите в държавната администрация.
„Обръщам се към Вас, в този празничен ден, за да изразя своето уважение и благодарност за уменията и усилията, които влагате в работата си по провеждането на държавната политика и в изпълнението на високите й цели, основани на принципите на законност, лоялност и отговорност пред обществото!
Държавният служител има нелеката задача да укрепва доверието в институциите, да съдейства и подпомага честно и обективно органите на изпълнителната власт и на местното самоуправление с цел вземане на важни решения, касаещи пряко гражданите на нашата правова държава.
Поздравявам Ви за изключителната ерудиция и достойнство, с които изграждате европейския облик на служителя в българската администрация!
Бъдете все така отговорни, съпричастни и отдадени във Вашата дейност!
Желая на всички Вас здраве и щастие, пълноценна работа и удовлетворение от постигнатите успехи! Честит професионален празник!“ – се казва още в поздравителния адрес.




Няма коментари:

Публикуване на коментар