Бисквитки

понеделник, 31 март 2014 г.

Вечер на хумора във Враца


Клубът на дейците на културата –Враца и Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца организират Първоаприлска хумористична вечер.
Началото на веселото събитие е от 17.30 часа на 1 април 2014 г./вторник/ в читалнята на  библиотеката / ул.”Петропавловска” №43/.

Свои хумористични и сатирични разкази, фейлетони, епиграми, весели иронични стихотворения и ситнежи ще прочетат врачанските творци Веско Лазаров, Цветан Дочев, Валентина Панова, Анета Дилова, Брат Боян, Виктория Иванова, Димитър Иванов, Тошко Тодоров и други.
Цветан Дочев/ Дедо Скръц/ ще представи поредният брой на вестник „Врачански музевиринь”, както и рецепти за турта „Убавица” и баница „Севастица”.
Как се правят избори в циганското гето ще научите от сатиричната поема на Върбан Велчев. За историите на „Госпожа Хортензия” ще ви разкаже Евдокия Марангозова, а Ботьо Гарвански ще ви направи съпричастни със сърцераздирателната „Еротична изповед на кака Пена”. 
Капакът на вечерта ще бъдат авторските изпълнения на Огнян Пищиков- Баце. Той ще разкаже в рими различни битови врачански случки и рецепти- и всичко това написано на чист врачански диалект. 
Заповядайте на 1 април 2014 г. от 17.30 часа в читалнята на Регионална библиотека „Христо Ботев – Враца.
/ Вервайте- това не е първоаприлска лъжа!/

КДК - Враца


Няма коментари:

Публикуване на коментар