Бисквитки

вторник, 23 юли 2013 г.

Ръководният екип на Областна администрация организира дарителска кампания

Областният управител на Враца инж. Венцислав Василев представи ръководния екип на Областна администрация Враца. На срещата г-н Василев маркира основните приоритети за работа с бизнеса, също и мерките и перспективите към работодателите за насърчаване на заетостта в област Враца.
Губернаторът проведе разговор с бизнесмени, които да се включат в дарителска кампания за младежи – скаути. Представители на средния и малкия бизнес от Враца се отзоваха на благородната инициатива като дариха 1 800 лева, които бяха връчени на Розина Банова, ръководител на скаутски клуб „Сокол – скитник“ във Враца. Средствата са нужни за участие на врачанските скаути в лагер, който ще се проведе в Русия.
От 27 юли до 4 август 2013 г., скаути от Враца ще вземат участие във Всерусийски Национален скаутски лагер „Братството на огньовете“ край Москва. Скаутите от Враца са девет на брой, на възраст от 16 до 18 години. Има представители на училищата СОУ „Никола Войводов“, СОУ „Христо Ботев“, ЕГ „Йоан Екзарх“ и ПМГ „Акад. Иван Ценов“.
„Българският контингент ще бъде представен от 25 скаути от страната. Има деца от Плевен, Попово и София. Българските скаути са със статут на специални гости, което прави изявата ни престижна и отговорна“, заяви Розина Банова. Тя изказа своята благодарност на всички дарители и ръководния екип на Областна администрация Враца, които организираха благородната инициативата.

Стиляна Стоянова PR - Областна администрация - Враца. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар