Бисквитки

сряда, 12 юни 2013 г.

Гергана Павлова и Пламен Петров отличени с престижната награда "Доброволец на годината на Джуниър Ачийвмънт България" 2013

 
Picture
Имаме огромното удоволствие да споделим, че миналата седмица бяхме удостоени с престижната награда "Доброволец на годината на Джуниър Ачийвмънт България" 2013. 
Президентът Росен Плевнелиев откри младежкия бизнес форум „Изгряващи звезди”, в рамките на който беше нашето награждаване, а така също и отличаването на учител на годината, и учебна и студентска компания на годината. 

Благодарим изключително много на Джуниър Ачийвмънт България за признанието, а така също и на всички  ученици, студенти, учители и директори, с които работихме през изминалата учебна година. 

Освен всичко останало, това е признание за бъдещето на коучинг индустрията в България, която може да върви ръка за ръка с образованието на всички нива в страната. Както за директно използване на коучинга при работа с екипите на училищата и университетите за повишаване на тяхната ефективност и откриване на нови хоризонти, така също и за прилагане на коучинг подхода от страна на преподавателите в класните стаи. 

Възможностите наистина са неограничени и ние ще продължим да подкрепяме Джуниър Ачийвмънт България
и през следващите години, и знаем, че пресечните точки между качественото образование и професионалния коучинг ще стават все повече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар