Бисквитки

понеделник, 13 май 2013 г.

Крими хроника



На 12.05.13г.,  в 18.50ч. в с.Малорад е спрян за проверка  лек автомобил „Мазда” управляван от И.Н./34г./ от с.Малорад. Пробата за алкохол  е положителна- 1,97 промила. 
На 12.05.2013г.,в 20.50ч. в РУП-Б.Слатина РИК е получено съобщение от РИК, че председателя на СИК №28 в с.Драшан е в нетрезво състояние. От извършената проверка  на място е установено, че лицето Е.И./60г./ е във видимо нетрезво състояние. Пробата за алкохол  е положителна- 2,61 промила.
В РУП - Роман е получен сигнал, че в с. Долна Бешовица, общ. Роман, гласоподаватели, преди да отидат в изборната секция, минават през къща селото, откъдето се извозват до изборната секция с лек автомобил. От  всички участници имащи отношение към случая са снети сведения. При извършената проверка не са установени данни за извършени нарушения, възпрепятстващи нормалното протичане на изборния процес при провеждането на предсрочни избори за народни представители, нито за извършено престъпление от общ характер.  
В  15:50 ч. в с.Згориград, мотоциклет „Ямаха” управляван от Р.Ц./45г./ от гр.Враца изгубил контрол над мотоциклета и се  блъснал  в крайпътен скат след което паднал  в коритото на река Лева. Водачът  е обслужен  в болница и освободен. Пробата  за алкохол  е положителна- 2,19 промила.

Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар