Бисквитки

сряда, 2 януари 2013 г.

Крими хроника


На 01.01.13г., в 10:20ч. в гр.Враца, при проверка на лек автомобил „Опел”, управляван от Т.Й./18г./ гр.Враца, е установено, че водача шофира след употреба на алкохол- 1,54 промила.
В 08:15ч. в гр.Враца е  спрян за проверка  лек автомобил „Хюндай”, управляван от Д.С./22г./ от гр.Враца. Пробата за алкохол е положителна- 1,12 промила.
В 11:25ч. в РУП-Козлодуй е получено съобщение от 28-годишна жена от с.Гложене, която  е заявила, че на паркинг на бензиностанция в с.Гложене, непознат мъж е  счупил предно панорамно стъкло на колата й- ”Ровър. След ОИМ е установено, че извършител е лицето И.Р./36г./ от с.Хърлец.
 От  тел.112 е получен сигнал за намерен човешки труп, висящ на дърво в гориста местност край с.Люти дол. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил мумифициран труп с въжена примка на врата, завързана за един от клоните на дърво. До дървото е открита чанта с вещи, сред които карта за пътуване на името на 78-годишна жена от село Типченица,  с постоянен адрес в гр.София. Открита  е и бележка с ръкописен почерк, на която жената  е изписала  своето име  и адрес. Установено е, че на 02.07.2012г., жената е обявена за издирване от СДВР. Образувано  е дознание.

 Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар