Бисквитки

четвъртък, 12 април 2012 г.

Проверка на РИОСВ-Враца във връзка с пожар възникнал на територията на “ДЪБ”АД,гр.Враца


     Във връзка със сигнал,постъпил на “Зеления телефон” в РИОСВ-Враца в 16:45ч. на 05.04.2012г. за възникнал пожар на територията на “ДЪБ”АД,гр. Враца бе извършена незабавна проверка от експерти от РИОСВ-Враца.
  От проверката бе установено,че на територията на “ДЪБ”АД,гр.Враца ,на площадка стопанисвана от ЕТ”КАМ-Никола Стойков”към 16:45ч. на 05.04.2012г. е възникнал пожар вследствие на запалване на минимални количества бои и лакове /в баки/,трина и суха тревна растителност.Пожарът е овладян към 17:20ч.на 05.04.2012г. от органите на ОУ ПБЗН-Враца.Причините за възникването на пожара не са установени.
   

1 коментар:

  1. Нека се правят проверки ако може и по често, за да се предотвратят бъдещи възниквания на пожари,които могат да доведат до фатален край.Занем че от най малкият пробем в електричеството може да избухне пожар.Да не говорим за всички газови котлони.А това че е бил възникнал пожар на площадка,където е могло да има и деца вече е изключително притеснителнои недопустимо според мен.Очакваме следващите ви статии с нетърпение.

    ОтговорИзтриване