Бисквитки

понеделник, 20 септември 2021 г.

СТАРТ на записването за новият курс по програмиране на Враца Софтуер Общество


 

За седма поредна година, Враца Софтуер Общество организира и провежда обучения по програмиране, а тази година курсът ще е в изцяло НОВ формат. Ще бъде подходящ за ученици и възрастни, които са решили да усвоят умения от ИТ сектора или търсят шанс за нова кариера, без необходимост от предишен опит. Има възможност за СТАЖ!


Питаш се какво ново?

нова програма, насочена към дълбочина на разбирането
3 модула - Основи на програмирането, Обектно програмиране и Качествен код
65 занятия 
2 безплатни лекции
много упражнения и практика
удобен за работещи и ученици
възможност за стаж
сертификат

 

Курсът тази година се различава по програмата си - лекциите се фокусират над качеството на разбирането на курсистите, включени са упражнения след всеки две лекции, а лектор ще бъде основателят на Враца софтуер - Теодор Костадинов. Теодор е преподавал в академията в самото ѝ създаване, а оттогава е бил и лектор в СофтУни, на ИТ конференции и редица други ИТ академии. Управител и архитект е на софтуерна компания, има дългогодишен опит в програмирането и е лауреат на наградата на списание Forbes “30 под 30”.

 

Кандидатстването ще бъде отворено до 05 октомври. Желаещите могат да се регистрират тук https://vratsasoftware.com/application/create/1, има и възможност за стипендия! 

 

Екипът на Враца Софтуер Общество има за мисия да даде нови възможности на жителите на града и околните по-малки населени места за предизвикателна и добре платена работа във Враца. Каузата ни продължава да набира скорост с годините, като идеята е все повече хора да могат да си позволят добър стандарт на живот в родния си град, без да се налага да го напускат.

 

Грабни своето място сега - запиши се или препоръчай на приятел!

Няма коментари:

Публикуване на коментар