Бисквитки

неделя, 31 март 2019 г.

ПП ГЕРБ – Враца с достойна кандидатура за предстоящите европейски избори

Враца има достойно място в листата на ПП ГЕРБ и СДС за предстоящите европейски избори.  Уважаваният врачански лекар д-р Иво Ралчовски е под номер единадесет в листата с кандидати за членове на европейския парламент, която беше представена днес.
При обявяването на кандидатурата му Цветан Цветанов подчерта, че освен прекрасен лекар д-р Ралчовски е и общински съветник в ОбС – Враца.   
„Д-р Иво Ралчовски е два пъти член на БЛС и чрез специализираната си очна клиника има  възможност да помага на хиляди пациенти не само във Враца, но и в областите Видин и Монтана”, каза Цветан Цветанов.
Той благодари и за досегашната изключително успешна дейност на евродепутата Владимир Уручев
Д-р Иво Ралчовски е един от най-известните офталмолози в Северозападна България. Завършил е Медицински университет – София, има множество специализации и квалификационни курсове. Бил е ординатор в Общинската болница в Козлодуй и в очното отделение на МБАЛ „Христо Ботев” – Враца. Той управлява собствен медицински център в града. Д-р Иво Ралчовски е един от създателите на ГЕРБ в Община Враца и член на Ротари клуб - Враца. Председател на групата съветници от ПП ГЕРБ в общински съвет – Враца мандат 2015 – 2019 година.
Водачът на листата на ПП ГЕРБ и СДС за евроизборите на 26 май е еврокомисарят по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел
Ето пълния списък на кандидатите за евродепутати на ГЕРБ и СДС:
   Мария Габриел
   Андрей Ковачев
   Андрей Новаков
   Ева Майдел
   Асим Адемов
   Александър Йорданов - СДС
   Лиляна Павлова
   Емил Радев
   Ивелина Василева
   Марин Захариев
   Иво Ралчовски
   Младен Шишков
   Николай Диков
   Камен Костов
   Йоанна Йончева Фильова
   Жечо Станков
   Илия Лазаров - СДС

Няма коментари:

Публикуване на коментар