Бисквитки

вторник, 23 октомври 2018 г.

Боен клуб Сила с Европейска и вице Европейска титла по ММА


На провелото се на 20-21 октомври в Арена Шумен  Европейско първенство по ММА за момчета,кадети и юнуши врачанските бойци на „Боен клуб Сила „ успяха да спечелят призови места .
Цветомир Тодоров  е седем кратен Републикански и шест кратен Балкански шампион  ,а вече и Европейски шампион по ММА при юнушите в категория до 61кг. След блестяща игра в четвърт финала Цветомир успя да надиграе състезателя  на Турция. На финала се изправи срещу Ивелин Добрев от България с който направиха атрактивна среща ,която бе спечелена от ЦветомирТодоров  в третият рунд  с технически нокаут. Така Врачанинът се окичи с европейското злато.
Николай Цветков е републикански шампион за 2018г.което му усигури квота за европейският форум през октомври. Цветков игра в категория до 48кг. при момчетата където се представи отлично. В първата си среща успя да надвие по точки представителя на Украйна , след което отсрани друг опонент от България ,което му усигури участие на финал. Във финалната си среща се изправи срещу друг състезател на Украйна , който не успя да надиграе и загуби срещата си с ключ направен от Украинеца. Вице европейската титка на Цветков бе задоволителна за първо участие на голям форум на младият боец.
Българският национален отбор спечели отборната купа като след тях се наредиха Украйна , Португалия, Турция и Албания.
Равносметката от Европейският шампионат по ММА е златен и сребърен медал за врачанските бойци.Треньорите Асен Асенов и Ивайло Русинов с гордост поздравяват свойте възпитаници за добре свършената работа . Целите им са постигнати на сто процента благодарение на отдаденоста на момчетата по време на подготовката . Екипът на „Боен клуб Сила“ благодари на всички който помагаха за подготовката на момчетата и не на последно място на спонсорите на клуба.


Няма коментари:

Публикуване на коментар