Бисквитки

вторник, 17 юли 2018 г.

Първи кръг от Държавното Първенство - off road

На 15 и 16.07.2018г. на специално изградената писта, в гр .Пазарджик  се проведе Първи кръг от Държавното Първенство  - off road – включен за първи път  в календара за 2018г.  на Българската федерация по автомоделни спортове.
Домакин на състезанието беше Модел Яхт Клуб –Пазарджик. При отлична организация, добро време и много позитивизъм се проведоха свободни тренировки, квалификации и финали. Специални благодарности на домакини, състезатели и доброволци, без които нямаше да се случи това състезание!
В крайното класиране в отделните класове, победители станаха:
В клас 1:8  Бъги /Nitro/ – първо място зае Кристиян Костадинов от отбора на „Кинетик” Русе.  
В клас 1:5 Бъги /Nitro/ на първо място се класира Eмил Карамфилов от Асоциация на моделистите, следван от  неговия съотборник Цветалин Борисов, а трети остана з.м.с. Дамян Петров от отбора на СТМК –Враца. Другите  представители на отбора  на СТМК –Любомир Цветомиров и Самуил Кулев,заеха  съответно четвърто и пето място.
 В клас 1:8  Електро Бъги   първо място отново за Кристиян Костадинов от Русе , а представителя на домакините Николай Георгиев от  Модел Яхт Клуб – Пазарджик остана втори.
В клас 1:8  Електро Тръги победа за домакините -  Атанас Георгиев е първи, трети остана съотборника му Стойко Нейчев, а Самуил Кулев от СТМК –Враца зае второ място.
 Вклас 1:10 Електро Бъги   за трети път в състезанието  на  първо място застана  Кристиян Костадинов от Русе, втори остана  Любомир Цветомиров от СТМК-Враца, а трето и четвърто място заеха представителите на домакините – Ангел Колунчев и Константин Колунчев.
Следващото състезание от Календара на БФАМС е  кръг от Държавно Първенство 2018г. On road  electric ,  което ще се проведе на 28 и 29 юли  в гр.Сливница.


7 прикачени файла
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар