Бисквитки

петък, 25 август 2017 г.

Дейности по Воден цикъл временно затварят ул. „Петропавловска“

От 26 август, събота, на ул. „Петропавловска“ във Враца ще стартира изпълнението на строителни работи по канализационната мрежа в този район, които са част от дейностите по проект „Интегриран проект за воден цикъл на гр. Враца“ – фаза II. В тази връзка ще бъде въведена временна организация на движението и улицата ще бъде затворена в участъка от ул. „Баба Йота“ до ул. „Антим I“ /Сградата на Кино Метропол/. Пътното движение ще бъде пренасочено и ще се осъществява по ул. „Баба Йота“ и ул. „Грънчарска“. Срокът, който е даден от фирмата изпълнител „Понсстройинженеринг" АД за приключване на дейностите е 05 септември.
За временната организация за безопасност на движението са уведомени: сектор „Пътна полиция“, Центъра за спешна медицинска помощ - Враца, Районна служба пожарна безопасност и защита на населението и Областно пътно управление.
С цел да се запознаят живущите в тази част на града с предстоящата временна организация на движение фирмата изпълнител „Понсстройинженеринг" АД е разлепила уведомления и приканва да не се паркира на улицата. Също така ще бъде поставена и съответната вертикална сигнализация за организация на пътното движение.
Движението на моторни - превозни средства ще се нормализира след приключване на ремонтните дейности. Община Враца се извинява за причиненото неудобство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар