Бисквитки

четвъртък, 31 август 2017 г.

Два пъти повече са подадените заявления от търговци за участие във Врачанския есенен панаир



             Двойно повече са получените заявления до момента от търговци за участие в 129-то издание на Традиционния врачански есенен панаир. Интересът към изложението, което от миналата година промени напълно своя облик е голям.
            Към момента са подадени над 130 заявки от търговци от региона и страната. Сред тях са производители на кисело мляко, сирене, кашкавал, хлебни изделия, домашно сладко, вино, пчелни продукти и други био стоки, български облекла и трикотаж. На панаира ще се представят и уникалните произведения на над  75 занаятчии от 15 града в България – Варна, Пловдив, Казанлък, Панагюрище, Стара Загора, Троян, Чипровци, Габрово, Горна Оряховица и др. Керамични продукти, сувенири, икони, дървени и ръчно тъкани изделия, народни носии са само част от продуктите, които ще бъдат изложени на панаира. И тази година на изложението в шатри с уеднаквена визия ще се предлагат храни и напитки. За най-малките гости са предвидени много изненади.
С реализирането на 129-то издание на Врачанския панаир Община Враца запазва поставената от миналата година традиция  и цел да възроди първоначалния облик на събитието – като място за участие на местни производители, на което се предлагат традиционни български стоки. Изложението вече има изцяло нов облик, залага се на българските стоки, на занаятите и на родното производство.
Търговците, които желаят да вземат участие в панаира, който се организира от Община Враца, могат да подадат своите заявления в Центъра за административно обслужване на гражданите или на имейл адрес - obshtinavr@b-trust.org.

Няма коментари:

Публикуване на коментар